Foto & inredning är mitt liv!

Snygg växtvägg hemma


skrivet den 30 mar av Admin, klockan:10:43

Att ha växter hemma är något som är både trevligt och bra. De bidrar till en bättre syrehalt och jag tycker också att der ger en trevlig känsla när det finns något levande hemma också. När jag satt i väntrummet på ett företag häromveckan så hade de en väldigt annorlunda och cool växtvägg som verkligen gav liv till väggarna. Det var som en stor tavla och med olika färger och blad så blev det lite som ett levande konstverk. Det var riktigt häftigt och jag kan absolut tänka mig en sådan hemma. Ibland är det svårt att veta vad man vill ha på väggarna och fönsterbrädorna är inte så breda de heller. Jag tyckte det var riktigt häftigt. Undrar vad man kan få tag på sådana som privatperson? Man kanske kan göra en själv. En annan sak jag tänkte på var hur man vattnar dem. Det måste vara svårt att vattna när jorden liksom är vertikal. Men växtväggen var häftig, jag får nog fundera lite mer på hur jag skulle kunna göra en sådan hemma.


Just nu värderat 2.5 av 24 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt